Nr. 28845739

Verkocht
Schaeffer Cross Parker - Oude pennen en vulpennen (goud) 1926 - zeventiger jaren. - Collectie van 11
Eindbod
€ 80
241 weken geleden

Schaeffer Cross Parker - Oude pennen en vulpennen (goud) 1926 - zeventiger jaren. - Collectie van 11

Mooie collectie met diverse pennen, vanaf 1926 tot de jaren zeventig. In deze collectie bevinden zich deze elf exemplaren (de foto's staan op onderstaande volgorde): Schaeffer Vulpen, met 14K gouden punt. Op het bruine gedeelte van de pen staat W.A. Schaeffer Pen Co, Fort Madison Iowa U.S., Made in U.S.A.. met gebruikssporen. Gewicht: 17 gram, lente 12,8 centimeter Cross gouden potlood, bovenaan staat 12K Cross, met gebruikssporen. Gewicht 17 gram, lengte 13,4 centimeter Parker 51 vulpen, een model uit 1950 genaamd ‘Aerometric in Navy Grey’, op de top van de kap zit een grijze juweel. Het is gewicht is 22 gram, de lengte is 13,7 centimeter. Parker 21 vulpen, made in Jamesville USA, Jaren vijftig in zwarte uitvoering, de pen is in goede staat. Het gewicht is 19 gram, de lengte is 13 centimeter. Parker GEO s Duofold – Jade Gold – Ik denk dat een 1926 Senior Parker is, bovenop ontbreekt een zwart kapje, op de onderkant bevind zich een brandplek (zie foto). In de dop bevinden zich 2 kleine luchtgaatjes. Op de pen staat geschreven GEO.S. Parker PARKER made in U.S.A, op de gouden punt staat Parker Duofold Pen, Made in USA. Het gewicht is 15 gram, de lengte is slechts 11,5 centimeter. 2 keer zilverkleurige Parker Jotter – mooie pennen met als opschrift Parker – Made in UK (bij het ene model gevolgd door 1Y, bij de andere door 1L). De pennen zijn in goede staat, het gewicht per pen is 17 gram, de lengte is 12,9 centimeter. Parker Roller Ball (fijnschrijver) zilverkleurig, in goede staat. Ingegraveerd Parker Made in USA, is in goede staat. De lengte is 13,2 centimeter. Zilverkleurige Parker Vulpen – Made in France ingegraveerd. In goede staat, met gebruikerssporen. Het gewicht is 18 gram, de lengte is 13,5 centimeter. Klassieke Parker Pen blauw – ingegraveerd Made in UK 11L , is in goede staat en weeg 12 gram. Lengte: 13 centimeter Klassieke Parker Pen zwart – ingegraveerd Made in USA, een Japans teken en iets als E E, is in goede staat en weegt 12 gram. Lengte 13 centimeter.

Nr. 28845739

Verkocht
Schaeffer Cross Parker - Oude pennen en vulpennen (goud) 1926 - zeventiger jaren. - Collectie van 11

Schaeffer Cross Parker - Oude pennen en vulpennen (goud) 1926 - zeventiger jaren. - Collectie van 11

Mooie collectie met diverse pennen, vanaf 1926 tot de jaren zeventig. In deze collectie bevinden zich deze elf exemplaren (de foto's staan op onderstaande volgorde):
Schaeffer Vulpen, met 14K gouden punt. Op het bruine gedeelte van de pen staat W.A. Schaeffer Pen Co, Fort Madison Iowa U.S., Made in U.S.A.. met gebruikssporen. Gewicht: 17 gram, lente 12,8 centimeter
Cross gouden potlood, bovenaan staat 12K Cross, met gebruikssporen. Gewicht 17 gram, lengte 13,4 centimeter
Parker 51 vulpen, een model uit 1950 genaamd ‘Aerometric in Navy Grey’, op de top van de kap zit een grijze juweel. Het is gewicht is 22 gram, de lengte is 13,7 centimeter.
Parker 21 vulpen, made in Jamesville USA, Jaren vijftig in zwarte uitvoering, de pen is in goede staat. Het gewicht is 19 gram, de lengte is 13 centimeter.
Parker GEO s Duofold – Jade Gold – Ik denk dat een 1926 Senior Parker is, bovenop ontbreekt een zwart kapje, op de onderkant bevind zich een brandplek (zie foto). In de dop bevinden zich 2 kleine luchtgaatjes. Op de pen staat geschreven GEO.S. Parker PARKER made in U.S.A, op de gouden punt staat Parker Duofold Pen, Made in USA. Het gewicht is 15 gram, de lengte is slechts 11,5 centimeter.
2 keer zilverkleurige Parker Jotter – mooie pennen met als opschrift Parker – Made in UK (bij het ene model gevolgd door 1Y, bij de andere door 1L). De pennen zijn in goede staat, het gewicht per pen is 17 gram, de lengte is 12,9 centimeter.
Parker Roller Ball (fijnschrijver) zilverkleurig, in goede staat. Ingegraveerd Parker Made in USA, is in goede staat. De lengte is 13,2 centimeter.
Zilverkleurige Parker Vulpen – Made in France ingegraveerd. In goede staat, met gebruikerssporen. Het gewicht is 18 gram, de lengte is 13,5 centimeter.
Klassieke Parker Pen blauw – ingegraveerd Made in UK 11L , is in goede staat en weeg 12 gram. Lengte: 13 centimeter
Klassieke Parker Pen zwart – ingegraveerd Made in USA, een Japans teken en iets als E E, is in goede staat en weegt 12 gram. Lengte 13 centimeter.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object