Nr. 28979063

Niet meer beschikbaar
Alfa Romeo - Giulia 1600 Sprint GT Veloce - 1966
Bieden gesloten
236 weken geleden

Alfa Romeo - Giulia 1600 Sprint GT Veloce - 1966

Inrichting: 2-deurs Aantal zitplaatsen: 4 Aantal cilinders: 4 Bekleding: Skai Kleur bekleding: Cognac Technische keuring: Italiaans (verlopen) Deze Alfa Romeo GT Sprint Veloce 1600 105.36 is geleverd op 28-02-1966 in Italie. enkele jaren geleden is de auto door ons geimporteerd en is er gestart met een volledige restauratie. Deze restauratie is volledig vast gelegd doormiddel van foto's en facturen. Hierbij is de carrosserie geheel kaal gehaald en voorzien van een nieuw laksysteem in de kleur Verde muschio. Daarnaast is de matching number motor en techniek gereviseerd door alfa specialist: Van Lingen in Houten. De Alfa is tevens voorzien van een nieuwe hemel, stoelen( de juiste zeldzame) kuipstoelen die specifiek in dit type horen) en deur bekleding in de kleur Cuoio. Kortom een zeer goede investering gezien er nog weinig mooie exemplaren zijn van de GT Sprint Veloce 1600. Het is een lust voor het oog dankzei de coupe vorm die door Bertone is ontworpen. Dit is nog een echte Alfa Romeo met het karakteristieke 'Nord' motorblok(1600cc) werkelijk een genot om in te rijden maar ook om naar te luisteren en te kijken. Deze auto afgeleverd in Italië en is op dit moment nog voorzien van een Italiaanse registratie. Maar kan optioneel met Nederlands kenteken worden geleverd. (kosten voor koper) Staat van techniek (motor, versnellingsbak, remmen): Perfect Staat van lakwerk en carrosserie: Het lakwerk is perfect. Opties: - Toerenteller - Achterruitverwarming De auto kan bekeken(afgehaald) worden in Heemskerk, Nederland. Transport kan in overleg worden verzorgd (kosten voor koper)

Nr. 28979063

Niet meer beschikbaar
Alfa Romeo - Giulia 1600 Sprint GT Veloce - 1966

Alfa Romeo - Giulia 1600 Sprint GT Veloce - 1966

Inrichting: 2-deurs
Aantal zitplaatsen: 4
Aantal cilinders: 4
Bekleding: Skai
Kleur bekleding: Cognac
Technische keuring: Italiaans (verlopen)

Deze Alfa Romeo GT Sprint Veloce 1600 105.36 is geleverd op 28-02-1966 in Italie. enkele jaren geleden is de auto door ons geimporteerd en is er gestart met een volledige restauratie. Deze restauratie is volledig vast gelegd doormiddel van foto's en facturen. Hierbij is de carrosserie geheel kaal gehaald en voorzien van een nieuw laksysteem in de kleur Verde muschio.

Daarnaast is de matching number motor en techniek gereviseerd door alfa specialist: Van Lingen in Houten.

De Alfa is tevens voorzien van een nieuwe hemel, stoelen( de juiste zeldzame) kuipstoelen die specifiek in dit type horen) en deur bekleding in de kleur Cuoio.

Kortom een zeer goede investering gezien er nog weinig mooie exemplaren zijn van de GT Sprint Veloce 1600. Het is een lust voor het oog dankzei de coupe vorm die door Bertone is ontworpen. Dit is nog een echte Alfa Romeo met het karakteristieke 'Nord' motorblok(1600cc) werkelijk een genot om in te rijden maar ook om naar te luisteren en te kijken.

Deze auto afgeleverd in Italië en is op dit moment nog voorzien van een Italiaanse registratie. Maar kan optioneel met Nederlands kenteken worden geleverd. (kosten voor koper)

Staat van techniek (motor, versnellingsbak, remmen): Perfect
Staat van lakwerk en carrosserie: Het lakwerk is perfect.

Opties:
- Toerenteller
- Achterruitverwarming

De auto kan bekeken(afgehaald) worden in Heemskerk, Nederland.
Transport kan in overleg worden verzorgd (kosten voor koper)

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object