Nr. 29064167

Niet meer beschikbaar
Lamborghini - Lamborghinetta - 1958
Bieden gesloten
240 weken geleden

Lamborghini - Lamborghinetta - 1958

Zeldzame Lamborghini Lamborghinetta trekker, bouwjaar 1958, professioneel gerestaureerd. Motor werd hersteld en gezandstraald vóór het aanbrengen van nieuwe verf. Carrosserie werd afgedicht met kalk en gespoten met professionele twee-componenten polyurethaan super-glanzende lak. Versnellingsbak is soepel en in een zeer goed werkende staat, handrem is in een perfect werkende staat, hydraulische remmen werken niet. Voorzien van een origineel certificaat met Italiaanse registratie. Framenummers komen overeen met de motor en achterzijde van de trekker. De Lamborghinetta is een van de meest succesvolle modellen van Ferruccio Lamborghini: een compact, licht en veelzijdig voertuig. Een genot om mee te rijden. Luchtgekoelde tweecilinder motor met 22 pk en een cilinderinhoud van 1400 cc. De motor is zeer vergelijkbaar met die van het 1R model, in feite is de 1R is niets meer dan de evolutie van de Lamborghinetta, zijn opvolger. Deze trekker is een uniek verzamelaarsobject, een van de eerste Lamborghinettas geproduceerd door Ferruccio aangezien hij nog niet is uitgerust met een toerenteller maar alleen met een oliedrukmeter. Het voertuig wordt geleverd met de originele olie en met onderhoudsgegevens. De restauratie werd uitgevoerd in overeenstemming met de originaliteit van het voertuig, met de originele kleuren die werden aanbevolen door belangrijke experts die recentelijk ook boeken schreven over Lamborghini-tractoren. Dit voertuig verkeert in een prachtige staat. Elk detail en de gehele afwerking werd zeer nauwkeurig gemaakt. De restauratiefases van het voertuig werden gedocumenteerd in een video die op YouTube staat. De video heet: ‘Restauro Lamborghini Lamborghinetta 1958 trattore d'epoca’ https://www.youtube.com/watch?v=4C23-eH8_qk&t=11s U kunt ook videodocumentaires van onze vroegere restauraties vinden als bewijs dat ons werk professioneel en efficiënt is.

Nr. 29064167

Niet meer beschikbaar
Lamborghini - Lamborghinetta - 1958

Lamborghini - Lamborghinetta - 1958

Zeldzame Lamborghini Lamborghinetta trekker, bouwjaar 1958, professioneel gerestaureerd. Motor werd hersteld en gezandstraald vóór het aanbrengen van nieuwe verf. Carrosserie werd afgedicht met kalk en gespoten met professionele twee-componenten polyurethaan super-glanzende lak.
Versnellingsbak is soepel en in een zeer goed werkende staat, handrem is in een perfect werkende staat, hydraulische remmen werken niet.
Voorzien van een origineel certificaat met Italiaanse registratie. Framenummers komen overeen met de motor en achterzijde van de trekker.

De Lamborghinetta is een van de meest succesvolle modellen van Ferruccio Lamborghini: een compact, licht en veelzijdig voertuig. Een genot om mee te rijden. Luchtgekoelde tweecilinder motor met 22 pk en een cilinderinhoud van 1400 cc.
De motor is zeer vergelijkbaar met die van het 1R model, in feite is de 1R is niets meer dan de evolutie van de Lamborghinetta, zijn opvolger.
Deze trekker is een uniek verzamelaarsobject, een van de eerste Lamborghinettas geproduceerd door Ferruccio aangezien hij nog niet is uitgerust met een toerenteller maar alleen met een oliedrukmeter. Het voertuig wordt geleverd met de originele olie en met onderhoudsgegevens.

De restauratie werd uitgevoerd in overeenstemming met de originaliteit van het voertuig, met de originele kleuren die werden aanbevolen door belangrijke experts die recentelijk ook boeken schreven over Lamborghini-tractoren. Dit voertuig verkeert in een prachtige staat.
Elk detail en de gehele afwerking werd zeer nauwkeurig gemaakt.

De restauratiefases van het voertuig werden gedocumenteerd in een video die op YouTube staat. De video heet: ‘Restauro Lamborghini Lamborghinetta 1958 trattore d'epoca’

https://www.youtube.com/watch?v=4C23-eH8_qk&t=11s

U kunt ook videodocumentaires van onze vroegere restauraties vinden als bewijs dat ons werk professioneel en efficiënt is.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object