Nr. 29237673

Niet meer beschikbaar
Opel - Super Six - 1937
Bieden gesloten
238 weken geleden

Opel - Super Six - 1937

OPEL SUPER SIX CABRIOLET Bouwjaar 1937 , Nederlandse auto, 1 e tenaamstelling 6 juni 1939, prov. kent. G13989, vanaf 6 aug. 1956 Ned. kenteken UT-36-92, 2 e eigenaar, Chassisnr. 04094, motornr. 37-2453. Vanaf 1964 in mijn bezit. Tot 2010 heeft de auto bij huis in de garage gestaan. Daarna ben ik met de restauratie begonnen en voltooid in april 2013. Op 24 april is de auto door RDW goed gekeurd zonder enige aanmerkingen. Het linnen kentekenbewijs is bestaan gebleven. Restauratie: Chassis en componenten die geschikt waren en carrosserie met div.plaatdelen zijn deels gestraald en daarna voorzien van een epoxyprimer. Diverse plaatdelen en al het houtwerk in carrosserie en deuren is vernieuwd. Daarna heeft het chassis met alle componenten, carrosserie met alle overige plaatwerk heeft een complete lakbehandeling gekregen. Het straal-primerwerk is uitgevoerd door specifiek bedrijf en de complete lakbehandeling is uitgevoerd door autoschadeherstelbedrijf. Alle bruikbare bouten en moeren, rest vernieuwd, hebben een galvanische behandeling gehad zo ook div. stangenstelsels enz.. Alle niet meer bruikbare remcomponenten zijn vernieuwd, koppelingsplaat en druklager, wiellagers, keerringen en rubbers zijn vernieuwd, stuurinrichting voorzien van de nodige nieuwe onderdelen. De motor is door een professioneel revisiebedrijf compleet gereviseerd, w.o cilinders geboord en voorzien van nieuwe zuigers, krukas geslepen en voorzien van nieuwe lagers en een gemodificeerde krukasafdichting. De cilinderkop o.a. voorzien van nieuwe kleppen, geleiders en klepzittingen en tevens aangepast voor loodvrije benzine. Er is een compleet nieuwe RVS uitlaat gemonteerd. De elektrische bedrading is complete vernieuwd. Bovendien zijn alle nodige verlichtingscomponenten vernieuwd. De gehele bekleding met de panelen, deels leer, compleet vernieuwd Cabrioletkap met binnenhemel compleet vernieuwd. De nieuwe bumpers en de grille zijn nieuw gemaakt van RVS, nieuwe wieldoppen messing/verchroomd en al het overige opnieuw verchroomd. Bezichtiging van de auto, proefrijden en zijn er een serie foto's, rekeningen met overige documentatie ter inzage. In het maandblad Auto Motor Klassiek nr. 2 februari 2015 staat een volledig verslag. De Opel verkeert in concoursstaat. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Drachten, Nederland.

Nr. 29237673

Niet meer beschikbaar
Opel - Super Six - 1937

Opel - Super Six - 1937


OPEL SUPER SIX CABRIOLET

Bouwjaar 1937 , Nederlandse auto, 1 e tenaamstelling 6 juni 1939, prov. kent. G13989, vanaf 6 aug. 1956 Ned. kenteken UT-36-92, 2 e eigenaar, Chassisnr. 04094, motornr. 37-2453. Vanaf 1964 in mijn bezit. Tot 2010 heeft de auto bij huis in de garage gestaan. Daarna ben ik met de restauratie begonnen en voltooid in april 2013. Op 24 april is de auto door RDW goed gekeurd zonder enige aanmerkingen. Het linnen kentekenbewijs is bestaan gebleven.

Restauratie:
Chassis en componenten die geschikt waren en carrosserie met div.plaatdelen zijn deels gestraald en daarna voorzien van een epoxyprimer.
Diverse plaatdelen en al het houtwerk in carrosserie en deuren is vernieuwd.
Daarna heeft het chassis met alle componenten, carrosserie met alle overige plaatwerk heeft een complete lakbehandeling gekregen.
Het straal-primerwerk is uitgevoerd door specifiek bedrijf en de complete lakbehandeling is uitgevoerd door autoschadeherstelbedrijf.

Alle bruikbare bouten en moeren, rest vernieuwd, hebben een galvanische behandeling gehad zo ook div. stangenstelsels enz..

Alle niet meer bruikbare remcomponenten zijn vernieuwd, koppelingsplaat en druklager, wiellagers, keerringen en rubbers zijn vernieuwd, stuurinrichting voorzien van de nodige nieuwe onderdelen.
De motor is door een professioneel revisiebedrijf compleet gereviseerd, w.o cilinders geboord en voorzien van nieuwe zuigers, krukas geslepen en voorzien van nieuwe lagers en een gemodificeerde krukasafdichting. De cilinderkop o.a. voorzien van nieuwe kleppen, geleiders en klepzittingen en tevens aangepast voor loodvrije benzine.

Er is een compleet nieuwe RVS uitlaat gemonteerd.

De elektrische bedrading is complete vernieuwd. Bovendien zijn alle nodige verlichtingscomponenten vernieuwd.

De gehele bekleding met de panelen, deels leer, compleet vernieuwd

Cabrioletkap met binnenhemel compleet vernieuwd.

De nieuwe bumpers en de grille zijn nieuw gemaakt van RVS, nieuwe wieldoppen messing/verchroomd en al het overige opnieuw verchroomd.

Bezichtiging van de auto, proefrijden en zijn er een serie foto's, rekeningen met overige documentatie ter inzage.

In het maandblad Auto Motor Klassiek nr. 2 februari 2015 staat een volledig verslag.

De Opel verkeert in concoursstaat.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Drachten, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object