Nr. 29377551

Verkocht
Tilly Moes (1899-1979) - Bloemen en fruit stilleven
Eindbod
€ 110
238 weken geleden

Tilly Moes (1899-1979) - Bloemen en fruit stilleven

Tilly Moes was het pseudoniem voor Sofia (Fia) Theordora van Driel, geboren in 1899 te Dusseldorf als dochter van Johannes Gerardus van Driel en Sophia Adriana van Lammeren. Tot haar huwelijk met de kunstenaar Nicolaas Bruijnesteijn woonde zij bij haar ouders in Den Haag, waar zij de tekenacademie bezocht. In haar voorhuwelijkse periode (tot 1927) schilderde zij "antieke " stillevens: gecompliceerde donker ogende werken met veel fruit en bloemen onder het pseudoniem "Tilly Moes". Ze had daarnaast echter een kantoorbaan om echt in haar levensonderhoud te kunnen voorzien. Ze trouwde in 1927 in Den Haag en verhuisde kort daarop naar het Gooi. In de periode tot 1939 verhuisde zij veelvuldig, vooral binnen de Gooi en Vecht streek; Blaricum, Laren, Eemnes,Vreeland en Kortehoef. Ze verbleven echter ook te Driebergen, Overveen, Oisterwijk, Antwerpen en in Roemenie. De "Tilly Moezen" braken vooral door in Den Haag. Randverkleuring vanwege lijst. Uw aankoop wordt professioneel verpakt in beschermende folie met milieuvriendelijk vulmateriaal. Er wordt standaard dubbeldikke kartonnen dozen gebruikt ter bescherming van uw aankoop. PostNL verzorgd de bezorging. Koper ontvangt een T&T code. Alle zendingen worden aangetekend en verzekerd verstuurd.

Nr. 29377551

Verkocht
Tilly Moes (1899-1979) - Bloemen en fruit stilleven

Tilly Moes (1899-1979) - Bloemen en fruit stilleven

Tilly Moes was het pseudoniem voor Sofia (Fia) Theordora van Driel, geboren in 1899 te Dusseldorf als dochter van Johannes Gerardus van Driel en Sophia Adriana van Lammeren. Tot haar huwelijk met de kunstenaar Nicolaas Bruijnesteijn woonde zij bij haar ouders in Den Haag, waar zij de tekenacademie bezocht. In haar voorhuwelijkse periode (tot 1927) schilderde zij "antieke " stillevens: gecompliceerde donker ogende werken met veel fruit en bloemen onder het pseudoniem "Tilly Moes". Ze had daarnaast echter een kantoorbaan om echt in haar levensonderhoud te kunnen voorzien. Ze trouwde in 1927 in Den Haag en verhuisde kort daarop naar het Gooi. In de periode tot 1939 verhuisde zij veelvuldig, vooral binnen de Gooi en Vecht streek; Blaricum, Laren, Eemnes,Vreeland en Kortehoef. Ze verbleven echter ook te Driebergen, Overveen, Oisterwijk, Antwerpen en in Roemenie. De "Tilly Moezen" braken vooral door in Den Haag.

Randverkleuring vanwege lijst.

Uw aankoop wordt professioneel verpakt in beschermende folie met milieuvriendelijk vulmateriaal. Er wordt standaard dubbeldikke kartonnen dozen gebruikt ter bescherming van uw aankoop. PostNL verzorgd de bezorging. Koper ontvangt een T&T code. Alle zendingen worden aangetekend en verzekerd verstuurd.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object