Nr. 29778781

Verkocht
MG - B GT | Overdrive - 1967
Eindbod
€ 11,600
236 weken geleden

MG - B GT | Overdrive - 1967

Deze vroege MGB GT Coupe uit februari 1967 verkeert in een goede conditie, voorzien van nette spaak-velgen en spinners, perfecte banden en is uitgevoerd in British Racing Green. De donker groene lak in combinatie met het nieuwe originele lederen interieur en stalen dashboard staan hem fantastisch. Voorzien van een gewilde Overdrive waardoor de GT heerlijk rijdt. De techniek is geheel nagekeken en waar nodig verbeterd, ophanging, remmen en rubbers zijn nieuw of gereviseerd. Deze MGB GT Coupe komt van de 2e Nederlandse eigenaar, en is in 1998 geïmporteerd naar Nederland. Exterieur: Netjes onderhouden, de lak is goed en roestvrij maar voor de finishing touch is (deels)overspuiten eventueel een optie. het chroomwerk is netjes en in goede staat, de rubbers hang en sluitwerk en ramen zijn ook in goede staat. Dit is een zeer originele en perfect onderhouden MGB GT met patina lak en overdrive. Interieur: Het interieur is voorzien van een origineel zwart tapijt set, nette zwarte deurkaarten en twee originele nieuw beklede zwarte lederen stoelen welke in 2018 opnieuw zijn geleverd. Het stuur is origineel en perfect, voorzien van twee extra klokjes in het dashboard, originele pook knop en rubberen MG Mattenset. het interieur oogt mooi en is in nette staat. Techniek: Een MGB GT met Overdrive op de 3e en 4e versnelling! Voorzien van de originele 1798cc 4 cilinder motor met 96PK en 4 versnellingen handbak. Uiteraard volledig gecontroleerd in onze werkplaats en voorzien van een complete onderhoudsbeurt. loopt en rijdt perfect. heeft een goede oliedruk, perfecte dynamo, ontsteking, bougie kabels, bobine en loodvrije cilinderkop, de carburateurs zijn afgesteld en voorzien van nieuwe naalden, de wagen heeft een Overdrive. Verder zijn de remmen, ophanging en aandrijflijn volledig gecontroleerd en de afgelopen jaren gereviseerd en vernieuwd. Voorzien van recente APK (MOT) Details: Deze zeer mooie GT is een unieke wagen, onverprutst en in originele conditie, de techniek is volledig gereviseerd, het lakwerk heeft mooi Patina en is hard en roestvrij. Tevens is de MG ook voorzien van Overdrive welke perfect werkt, al met al een heerlijke rijders MG welke met weinig tlc tot in perfectie kan worden gebracht. Een bezichtiging en proefrit is altijd mogelijk, u bent van harte welkom! neem voor een afspraak contact op met Catawiki. De MGB GT staat in Rogat, Nederland.

Nr. 29778781

Verkocht
MG - B GT | Overdrive - 1967

MG - B GT | Overdrive - 1967

Deze vroege MGB GT Coupe uit februari 1967 verkeert in een goede conditie, voorzien van nette spaak-velgen en spinners, perfecte banden en is uitgevoerd in British Racing Green.

De donker groene lak in combinatie met het nieuwe originele lederen interieur en stalen dashboard staan hem fantastisch.
Voorzien van een gewilde Overdrive waardoor de GT heerlijk rijdt.

De techniek is geheel nagekeken en waar nodig verbeterd, ophanging, remmen en rubbers zijn nieuw of gereviseerd.
Deze MGB GT Coupe komt van de 2e Nederlandse eigenaar, en is in 1998 geïmporteerd naar Nederland.

Exterieur:
Netjes onderhouden, de lak is goed en roestvrij maar voor de finishing touch is (deels)overspuiten eventueel een optie.
het chroomwerk is netjes en in goede staat, de rubbers hang en sluitwerk en ramen zijn ook in goede staat.
Dit is een zeer originele en perfect onderhouden MGB GT met patina lak en overdrive.

Interieur:
Het interieur is voorzien van een origineel zwart tapijt set, nette zwarte deurkaarten en twee originele nieuw beklede zwarte lederen stoelen welke in 2018 opnieuw zijn geleverd. Het stuur is origineel en perfect, voorzien van twee extra klokjes in het dashboard, originele pook knop en rubberen MG Mattenset.
het interieur oogt mooi en is in nette staat.

Techniek:
Een MGB GT met Overdrive op de 3e en 4e versnelling!
Voorzien van de originele 1798cc 4 cilinder motor met 96PK en 4 versnellingen handbak. Uiteraard volledig gecontroleerd in onze werkplaats en voorzien van een complete onderhoudsbeurt. loopt en rijdt perfect.

heeft een goede oliedruk, perfecte dynamo, ontsteking, bougie kabels, bobine en loodvrije cilinderkop, de carburateurs zijn afgesteld en voorzien van nieuwe naalden, de wagen heeft een Overdrive.

Verder zijn de remmen, ophanging en aandrijflijn volledig gecontroleerd en de afgelopen jaren gereviseerd en vernieuwd.

Voorzien van recente APK (MOT)

Details:
Deze zeer mooie GT is een unieke wagen, onverprutst en in originele conditie, de techniek is volledig gereviseerd, het lakwerk heeft mooi Patina en is hard en roestvrij.
Tevens is de MG ook voorzien van Overdrive welke perfect werkt, al met al een heerlijke rijders MG welke met weinig tlc tot in perfectie kan worden gebracht.

Een bezichtiging en proefrit is altijd mogelijk, u bent van harte welkom! neem voor een afspraak contact op met Catawiki.

De MGB GT staat in Rogat, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object