Nr. 29878622

Verkocht
Austin - Champ  - 1953
Eindbod
€ 2,000
234 weken geleden

Austin - Champ - 1953

Barnfind Engels militaire jeep voor restauratie met extra onderdelen. Afgeleverd als onderdeel van de eerste serie Champs aan Britse defensie september 1953. Dit is een Cargo champ. Volgens het Austin Champ register heeft hij als brandweerwagen dienst gedaan tot 1994. Er is behalve een aantal militaire uitrustingstukken ook een orignele sirene bij de auto. Rolls Royce 2,65 liter motor, Chassisnummer 4302, 4 cilinder benzine. Kleur olive green, rechtsgestuurd. Onafhankelijke wielophanging. 5 versnellingen vooruit en 5 versnellingen achteruit. De vorige eigenaar uit Groningen is begonnen met het demonteren van met name de benzinetank en het achterrem systeem zag het om leeftijdsredenen niet meer zitten om het project af te maken. Na jaren is deze champ recent uit de schuur gekomen. De volgende zaken ontbreken - De waterjerrycanbeugel voor montage op de achterklep, - De blenco kap. - accu's - Nieuwe Goodyear buitenbanden, binnenbanden en nieuwe rimflaps. De auto is niet in rijdende staat, de motor is los en gaat rond. Ook zijn er extra onderdelen en leuke uitrustingstukken voor details bij de auto. De auto is in als gevonden staat hij is volledig belastingvrij en geen APK plicht. het volledige kenteken is geldig en moet worden overgeschreven. Ook kan een export document worden verleend na betaling van 20 euro. Hij kan als restauratieproject, donor / onderdelenbron dienst doen, als barn find gekoesterd worden. Je bied op een hobby niet gewoon een oldtimer! Te gebruiken op, voor, of in een in een garage, etalage, paintball centre, kartbaan, weiland langs de snelweg als reclame object. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Abbenbroek, Nederland. In overleg, is brengen een optie. Lees de beschrijving en bekijk de foto's deze maken een zeer belangrijk deel uit van het kavel.

Nr. 29878622

Verkocht
Austin - Champ  - 1953

Austin - Champ - 1953

Barnfind Engels militaire jeep voor restauratie met extra onderdelen.

Afgeleverd als onderdeel van de eerste serie Champs aan Britse defensie september 1953. Dit is een Cargo champ.

Volgens het Austin Champ register heeft hij als brandweerwagen dienst gedaan tot 1994. Er is behalve een aantal militaire uitrustingstukken ook een orignele sirene bij de auto.

Rolls Royce 2,65 liter motor, Chassisnummer 4302, 4 cilinder benzine.

Kleur olive green, rechtsgestuurd. Onafhankelijke wielophanging. 5 versnellingen vooruit en 5 versnellingen achteruit.



De vorige eigenaar uit Groningen is begonnen met het demonteren van met name de benzinetank en het achterrem systeem zag het om leeftijdsredenen niet meer zitten om het project af te maken. Na jaren is deze champ recent uit de schuur gekomen.

De volgende zaken ontbreken

- De waterjerrycanbeugel voor montage op de achterklep,
- De blenco kap.
- accu's

- Nieuwe Goodyear buitenbanden, binnenbanden en nieuwe rimflaps.

De auto is niet in rijdende staat, de motor is los en gaat rond.


Ook zijn er extra onderdelen en leuke uitrustingstukken voor details bij de auto.

De auto is in als gevonden staat hij is volledig belastingvrij en geen APK plicht. het volledige kenteken is geldig en moet worden overgeschreven. Ook kan een export document worden verleend na betaling van 20 euro.

Hij kan als restauratieproject, donor / onderdelenbron dienst doen, als barn find gekoesterd worden.

Je bied op een hobby niet gewoon een oldtimer!

Te gebruiken op, voor, of in een in een garage, etalage, paintball centre, kartbaan, weiland langs de snelweg als reclame object.


De auto kan bekeken en afgehaald worden in Abbenbroek, Nederland.
In overleg, is brengen een optie.

Lees de beschrijving en bekijk de foto's deze maken een zeer belangrijk deel uit van het kavel.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object