Nr. 29903063

Niet meer beschikbaar
Fiat - Uno Turbo i.e.  - 1990
Bieden gesloten
235 weken geleden

Fiat - Uno Turbo i.e. - 1990

Deze Uno verkeert in een ongelooflijk mooie en originele staat. Auto staat nog volledig in zijn eerste laklaag. De kilometerstand is origineel. Motor loopt zeer netjes en schakelt netjes door de versnellingen. Zeldzame Uno Turbo S2 uit 1990 met S1 motor (deze is 1 jaar gebouwd en is dus origineel geleverd). Wanneer de auto verkocht is word deze afgeleverd op nieuwe banden rondom, een onderhoudsbeurt en een nieuwe distributieriem met v-snaar. Exterieur: Algemene staat van het exterieur is zeer goed te noemen. Originele lak in perfecte staat. Heeft rondom wel wat kleine parkeerdeukjes. Voorbumper heeft een tikje gehad. Interieur: Algemene staat van het interieur is zeer goed te noemen. Tapijt en stoelen e.d. super netjes. Glas is krasvrij rondom. Stuurwiel ook echt als nieuw. Onderzijde: Algemene staat van de onderzijde is zeer goed te noemen. Alle originele bodyschutz nog aanwezig. Nergens op of aanmerkingen over. Auto is te bezichtigen in Elst (Nederland). Verstandig is om de auto vantevoren goed te bekijken voordat u een bod uitbrengt.

Nr. 29903063

Niet meer beschikbaar
Fiat - Uno Turbo i.e.  - 1990

Fiat - Uno Turbo i.e. - 1990

Deze Uno verkeert in een ongelooflijk mooie en originele staat. Auto staat nog volledig in zijn eerste laklaag. De kilometerstand is origineel. Motor loopt zeer netjes en schakelt netjes door de versnellingen. Zeldzame Uno Turbo S2 uit 1990 met S1 motor (deze is 1 jaar gebouwd en is dus origineel geleverd).

Wanneer de auto verkocht is word deze afgeleverd op nieuwe banden rondom, een onderhoudsbeurt en een nieuwe distributieriem met v-snaar.

Exterieur:
Algemene staat van het exterieur is zeer goed te noemen. Originele lak in perfecte staat. Heeft rondom wel wat kleine parkeerdeukjes. Voorbumper heeft een tikje gehad.

Interieur:
Algemene staat van het interieur is zeer goed te noemen. Tapijt en stoelen e.d. super netjes. Glas is krasvrij rondom. Stuurwiel ook echt als nieuw.

Onderzijde:
Algemene staat van de onderzijde is zeer goed te noemen. Alle originele bodyschutz nog aanwezig. Nergens op of aanmerkingen over.

Auto is te bezichtigen in Elst (Nederland). Verstandig is om de auto vantevoren goed te bekijken voordat u een bod uitbrengt.


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object