Nr. 30479755

Verkocht
Fiat - Barchetta 1.8 16V - NO RESERVE - 1996
Eindbod
€ 3,700
231 weken geleden

Fiat - Barchetta 1.8 16V - NO RESERVE - 1996

Wie gaat er deze herfst nog in een heerlijke Fiat youngtimer cabriolet rijden! Erg mooie Fiat Barchetta 1,8 liter 16V, 130 pk, 5 versnellingsbak, groen metallic, een orginele kleur die je niet vaak op een Barchetta ziet, maar bijzonder mooi is. Auto heeft APK tot oktober 2020. De auto is voorzien van ABS, toen een extra, tevens een windscherm en een fijne radio CD. Kortom een zeer complete en mooie Barchetta! Deze leuke Fiat is van bouwjaar januari 1996, en de kilometerstand is aanwijsbaar sinds 2000 toen de auto met ongeveer 60.000 km naar Nederland kwam. Er zijn een aantal zeer recente facturen bij de auto ter waarde van 1000 euro qua onderhoud, het instructieboekje is ook aanwezig, en daarnaast nog een aantal oudere facturen, ter onderbouwing van de kilometerstand. De auto heeft een Nederlandse registratie, en kan op wens en zonder extra kosten met export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de Barchetta gemakkelijk kan registreren. Kap is goed, zelfs het ruitje is heerlijk helder. Vaak zijn bij Barchetta’s de achterruiten erg verouderd. Ook het interieur ziet er erg mooi uit, zonder beschadigingen. Airbag lampje blijft branden en een klein deukje in het voorspatbord net boven de bumper. Eerder dit jaar is in verband met een putje een nieuwe voorruit gemonteerd. Auto verkeert verder in prima staat , een roestplek in de bodemplaat is door een officiele FIAT dealer opgelost. Deze Barchetta start, rijdt, schakelt en remt goed, als nieuw. Auto is klaar voor gebruik, en het rijden geeft veel plezier. Fiat Barchetta Roadster rijden in zijn puurste vorm!! De auto rijdt super, heerlijke youngtimer die alleen maar in waarde stijgt. Verkoper kan behulpzaam zijn de auto Europa-wijd te -laten- transporteren. Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Hengevelde, Nederland.

Nr. 30479755

Verkocht
Fiat - Barchetta 1.8 16V - NO RESERVE - 1996

Fiat - Barchetta 1.8 16V - NO RESERVE - 1996

Wie gaat er deze herfst nog in een heerlijke Fiat youngtimer cabriolet rijden!

Erg mooie Fiat Barchetta 1,8 liter 16V, 130 pk, 5 versnellingsbak, groen metallic, een orginele kleur die je niet vaak op een Barchetta ziet, maar bijzonder mooi is. Auto heeft APK tot oktober 2020.
De auto is voorzien van ABS, toen een extra, tevens een windscherm en een fijne radio CD. Kortom een zeer complete en mooie Barchetta!

Deze leuke Fiat is van bouwjaar januari 1996, en de kilometerstand is aanwijsbaar sinds 2000 toen de auto met ongeveer 60.000 km naar Nederland kwam. Er zijn een aantal zeer recente facturen bij de auto ter waarde van 1000 euro qua onderhoud, het instructieboekje is ook aanwezig, en daarnaast nog een aantal oudere facturen, ter onderbouwing van de kilometerstand.

De auto heeft een Nederlandse registratie, en kan op wens en zonder extra kosten met export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de Barchetta gemakkelijk kan registreren.

Kap is goed, zelfs het ruitje is heerlijk helder. Vaak zijn bij Barchetta’s de achterruiten erg verouderd. Ook het interieur ziet er erg mooi uit, zonder beschadigingen. Airbag lampje blijft branden en een klein deukje in het voorspatbord net boven de bumper. Eerder dit jaar is in verband met een putje een nieuwe voorruit gemonteerd.

Auto verkeert verder in prima staat , een roestplek in de bodemplaat is door een officiele FIAT dealer opgelost.

Deze Barchetta start, rijdt, schakelt en remt goed, als nieuw. Auto is klaar voor gebruik, en het rijden geeft veel plezier. Fiat Barchetta Roadster rijden in zijn puurste vorm!!

De auto rijdt super, heerlijke youngtimer die alleen maar in waarde stijgt.

Verkoper kan behulpzaam zijn de auto Europa-wijd te -laten- transporteren.

Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Hengevelde, Nederland.


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object