Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 32122033

Niet meer beschikbaar
Citroën - Traction 15-H - 1955
Bieden gesloten
223 weken geleden

Citroën - Traction 15-H - 1955

Citroen Traction Avant 15CV zescilinder, zeer zeldzaam, 1955, met hydraulische ophanging, in bijna originele staat met geschiedenis bekend vanaf nieuw. Zo een kom je niet snel tegen en zeker niet in deze staat. Nieuw verkocht in Finland. Hij heeft 12 eigenaren gehad tot nu toe, de huidige eigenaar was ook in het verleden de eigenaar, van 1965 tot 1967. Vervolgens kocht hij hem weer terug in 2011. Dat is de man op de foto naast de auto, in 1965. De auto is in geweldige staat, tijdens zijn hele leven is hij alleen van buiten opnieuw gespoten (binnen heeft nog de originele lak), en wat laswerk aan de bodem bij een van de wielkasten voor. Voor de rest in originele staat, het interieur is nooit aangeraakt en is hetzelfde als toen hij de fabriek verliet. Mechanisch werkt alles zoals het hoort, de motor start altijd na een paar keer pompen op de benzinepomp. Altijd in de zomer gereden om alles in werkende staat de houden, een gegarandeerde aandachttrekker. De snelheidsmeter toont iets meer dan 10.000 km, voor zover ik weet heeft hij 110.000 km gereden. Zeer zeldzaam model, niet te verwarren met de goedkopere versies. Blijkbaar waren er slechts 800 exemplaren van de 15CV geproduceerd, ik weet niet zeker hoeveel er zijn zoals deze met de unieke, hydraulische, zelfnivellerende achtervering. Het voertuig is in Valkeakoski, Finland, en kan wereldwijd worden verscheept. Vraag naar een offerte. Hij kan op elk moment worden geïnspecteerd, voorafgaand aan vervoersafspraken. Op deze manier kunt u er 100% zeker van zijn dat u blij zult zijn met de aankoop en kunnen beide partijen een probleemloze en aangename transactie verzekeren. Ik heb goede contacten voor het leveren van voertuigen over de hele wereld en kan u hiermee helpen indien nodig, nadat het voertuig is geïnspecteerd.

Nr. 32122033

Niet meer beschikbaar
Citroën - Traction 15-H - 1955

Citroën - Traction 15-H - 1955

Citroen Traction Avant 15CV zescilinder, zeer zeldzaam, 1955, met hydraulische ophanging, in bijna originele staat met geschiedenis bekend vanaf nieuw. Zo een kom je niet snel tegen en zeker niet in deze staat.

Nieuw verkocht in Finland. Hij heeft 12 eigenaren gehad tot nu toe, de huidige eigenaar was ook in het verleden de eigenaar, van 1965 tot 1967. Vervolgens kocht hij hem weer terug in 2011. Dat is de man op de foto naast de auto, in 1965.

De auto is in geweldige staat, tijdens zijn hele leven is hij alleen van buiten opnieuw gespoten (binnen heeft nog de originele lak), en wat laswerk aan de bodem bij een van de wielkasten voor. Voor de rest in originele staat, het interieur is nooit aangeraakt en is hetzelfde als toen hij de fabriek verliet.

Mechanisch werkt alles zoals het hoort, de motor start altijd na een paar keer pompen op de benzinepomp. Altijd in de zomer gereden om alles in werkende staat de houden, een gegarandeerde aandachttrekker. De snelheidsmeter toont iets meer dan 10.000 km, voor zover ik weet heeft hij 110.000 km gereden.

Zeer zeldzaam model, niet te verwarren met de goedkopere versies. Blijkbaar waren er slechts 800 exemplaren van de 15CV geproduceerd, ik weet niet zeker hoeveel er zijn zoals deze met de unieke, hydraulische, zelfnivellerende achtervering.

Het voertuig is in Valkeakoski, Finland, en kan wereldwijd worden verscheept. Vraag naar een offerte. Hij kan op elk moment worden geïnspecteerd, voorafgaand aan vervoersafspraken.

Op deze manier kunt u er 100% zeker van zijn dat u blij zult zijn met de aankoop en kunnen beide partijen een probleemloze en aangename transactie verzekeren.

Ik heb goede contacten voor het leveren van voertuigen over de hele wereld en kan u hiermee helpen indien nodig, nadat het voertuig is geïnspecteerd.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object