Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 521277

Verkocht
Tintin 3 - Tintin en Amérique - zwart-wit - hc (1935)
Eindbod
€ 7.000
511 weken geleden

Tintin 3 - Tintin en Amérique - zwart-wit - hc (1935)

Zeer zeldzaam album in zeer mooie staat. Tintin en Amérique, 1e druk Casterman zwart-wit uit 1935, achterzijde P6 bis. Kleine gedrukte coverillustratie, binnenwerk lijkt op Le Petit Vingtième, 9e duizendtal. Een zeer zeldzaam album, originele oplage slechts 1400 exemplaren (zie 'Tintin Noir sur Blanc' van Marc Wilmet). Het album verkeert in prachtige conditie. Cover en achterzijde zonder wrijfsporen, kleuren zijn helder. De hoekjes zijn licht bijgewerkt, de rug is compleet en in zeer goede staat. Gespleten en gelijmd, maar wel 100% origineel. Binnenwerk is bijzonder mooi, nette bladzijden, zeer weinig leessporen, slechts één scheurtje in een pagina. De randen van de eerste bladzijden zijn zeer licht sleets. Het album is verder onbeschreven, er is niet in gekleurd en er is nergens plakband aanwezig. Een superzeldzaam album van hoge kwaliteit.

Nr. 521277

Verkocht
Tintin 3 - Tintin en Amérique - zwart-wit - hc (1935)

Tintin 3 - Tintin en Amérique - zwart-wit - hc (1935)

Zeer zeldzaam album in zeer mooie staat.
Tintin en Amérique, 1e druk Casterman zwart-wit uit 1935, achterzijde P6 bis. Kleine gedrukte coverillustratie, binnenwerk lijkt op Le Petit Vingtième, 9e duizendtal.

Een zeer zeldzaam album, originele oplage slechts 1400 exemplaren (zie 'Tintin Noir sur Blanc' van Marc Wilmet).

Het album verkeert in prachtige conditie. Cover en achterzijde zonder wrijfsporen, kleuren zijn helder. De hoekjes zijn licht bijgewerkt, de rug is compleet en in zeer goede staat. Gespleten en gelijmd, maar wel 100% origineel.
Binnenwerk is bijzonder mooi, nette bladzijden, zeer weinig leessporen, slechts één scheurtje in een pagina. De randen van de eerste bladzijden zijn zeer licht sleets. Het album is verder onbeschreven, er is niet in gekleurd en er is nergens plakband aanwezig.

Een superzeldzaam album van hoge kwaliteit.


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object